Een adventure game voor kinderen van 6 – 12 jaar

De 30 professionele acteurs zorgen voor een realistische en spannende ervaring van 1.5 uur.

Je wordt een echte ranger! De dieren zijn in gevaar. Met behulp van andere rangers ga jij alle dieren redden.

Lekker in de buitenlucht door de natuur ravotten. We gaan op avontuur in de oude dierentuin in Emmen.

Wordt jij de held van deze adventure game? Waan je in de oude dierenverblijven en speel met ons mee.

Help, de baby leeuw is meegenomen en we hebben dappere rangers nodig die ons kunnen helpen. Stropers op de Savanne is een adventure game. Kinderen stappen in een levensecht 1,5 uur durend spel. De unieke locatie en de acteurs maken het tot een onvergetelijke ervaring. Het spel kan ook worden ingezet voor natuur & educatie doeleinden. Het spel is geschikt voor de leeftijden 6 t/m 12 jaar.

Het spel vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in verschillende levels. Elk level wordt steeds een stukje spannender, op een kindvriendelijke manier. Tijdens het spel leren de kinderen over natuur & dierenwelzijn. Ze moeten allemaal spannende missies uitvoeren om zo steeds dichterbij de vermiste baby leeuw te komen. Uw kind zal nog wekenlang napraten over deze unieke beleving.

Het spel is uitermate geschikt voor grotere groepen. Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw kinderopvang, schoolreisje/uitje, scouting, sportclub of kinderfeestje? Zoek dan niet verder en geef de kinderen deze onvergetelijke ervaring. Onze pedagogische hulpverleners zullen ervoor zorgen dat de kinderen veilig zijn en een te gekke middag beleven. Wilt u met een grote groep komen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Ben jij er klaar voor om een Ranger te worden?

Helemaal enthousiast geworden? Ga het avontuur met ons aan en wordt de held van het verhaal!

TICKETS