Een adventure game met survival elementen

De 30 professionele acteurs zorgen voor een realistische en spannende ervaring van 1.5 uur.

Je wordt een echte ranger! De dieren zijn in gevaar. Met behulp van andere rangers ga jij alle dieren redden.

Lekker in de buitenlucht door de natuur ravotten. We gaan op avontuur in de oude dierentuin in Emmen.

Wordt jij de held van deze adventure game? Waan je in de oude dierenverblijven en speel met ons mee.

The Last Hunt is een adventure game met survival & sport elementen. Het 3 uur durend spel vindt plaats op een unieke locatie met een geweldige cast van 30 acteurs. De oorlog is uitgebroken. Je hebt één doel; het lot ligt in jouw handen om het koninkrijk te redden. Strijd mee in de ongerepte Afrikaanse natuur, maar pas op. Jij bent niet alleen in deze strijd.

The Last Hunt vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in verschillende levels.. Elk level wordt steeds zwaarder en spannender. Je zal je begeven door de oude, donkere hokken en gebieden van de dieren. Op het terrein zal je verschillende personages tegenkomen. Stap in hun verhaallijn en wie weet kunnen zij je verder helpen. Het spel zit vol met spanning en adrenaline. Je begeeft je in gevaarlijke situaties waarin je wordt opgejaagd door jagers. Kan jij deze oorlog overleven?

The Last Hunt is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het spel kan gespeeld worden met 200 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata. Heb je een groot bedrijf en wil je het spel boeken, dan is dat mogelijk. De kosten zullen wel hoger zijn in vergelijking met de geplande speeldata. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op.

Helemaal enthousiast geworden? Ga het avontuur met ons aan en wordt de held van het verhaal!

TICKETS