Een adventure game voor families

De 30 professionele acteurs zorgen voor een realistische en spannende ervaring van 1.5 uur.

Je wordt een echte detective. Het schilderij van Vincent is gestolen. Kan jij het terugvinden?

We bezoeken alle plekken wat Vincent in Drenthe heeft bezocht. Misschien kunnen we hem dan vinden.

Wordt jij de held van deze adventure game? Waan je in de wereld van Vincent en pak de boeven!

Het Vincent van gogh theaterspel is een interactieve game voor families. Het 1.5 uur durend spel vindt plaats op een unieke locatie met een geweldige cast van 30 acteurs. Vincent heeft jouw hulp nodig! Je hebt één doel; kom erachter wie het schilderij van Vincent heeft gestolen en vind de dief! Durf jij het aan? Het spel is geschikt voor families met kinderen van 6-12 jaar.

Het Vincent van Gogh theaterspel vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in 2 levels. Kom er eerst achter wie het schilderij van Vincent van Gogh heeft gestolen in level 1. Goedzo! Je hebt de dader gevonden. Ga in level 2 op zoek naar de dader en vind het schilderij terug.

Het spel bevat leuke activiteiten, zoals het maken van je eigen Vincent selfie, maak je eigen schilderij, praat in gebarentaal met acteurs en nog veel meer…

Het Vincent van Gogh theaterspel speel je met je eigen familie. Natuurlijk mag je altijd samenspelen met de andere families. Samen komen we erachter wie het schilderij heeft gestolen. Je beweegt je door het Rensenpark, je mag alle kanten op. Denken jullie dat je Vincent kan helpen?

Helemaal enthousiast geworden? Ga het avontuur met ons aan en wordt de held van het verhaal!

TICKETS