Veelgestelde vragen

Algemeen

Een adventure game is een 1.5 uur durend spel. Je speelt de hoofdrol in je eigen film. Het is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt altijd een doel. Dit verschilt per spel. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze acteurs. Er zijn verschillende missies te ontdekken.

Het is geen Escape Room. Verwacht geen moeilijke puzzels en rebussen. Het is een interactieve filmische beleving met andere spelers en acteurs. Er zijn meerdere verhaallijnen te ontdekken en te volgen. Actief de interactie opzoeken met de acteurs is belangrijk.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Het is een ruig terrein en niet geschikt voor rolstoelen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.

Het spel wordt gehouden in de oude dierentuin in Emmen, het Rensenpark. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt.

Dit is niet toegestaan. Nadertijd is er mogelijkheid voor een foto.

The Last Hunt

The Last Hunt is toegestaan vanaf 15 jaar.

Er is sprake van survival elementen. Zonder lichamelijke beperking kan iedereen het doen. Je moet klimmen, kruipen, rennen en springen.

Stropers op de Savanne

Stropers op de Savanne is niet eng. Soms kan het wel een beetje spannend worden. Elke groep kinderen wordt begeleid door een ervaren Ranger en zijn altijd in goede handen.

Stropers op de Savanne is geschikt voor 6 –  12 jaar. Wanneer je kind iets ouder is, zullen wij hem/haar niet uitsluiten. De leeftijd is gebasseerd op het spannings gehalte van het spel en de vorm van de missies.

Corona

Stropers op de Savanne is een sport & spel activiteit. Er zijn momenteel geen beperking opgelegd betreft kinderen en sporten. Dit is toegestaan volgens de RIVM maatregelen.

De ouders mogen zeker komen. Helaas, kunnen de ouders door corona niet mee doen. De ouders mogen vanaf de kant kijken. Hiervoor wordt een specifieke plek aangewezen.

Reviews

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

1001 Activiteiten

9,0

★★★★★

PLAATS REVIEW

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

TICKETS